İngilizce I Ve İngilizce III Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

İngilizce I Ve İngilizce III Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine

Uzaktan Eğitim İngilizce I ve İngilizce III dersini alan ilgili bölüm öğrencilerinin online hesapları oluşturulup 1. dönem içerikleri yüklenmiştir. Öğrencilerimiz sisteme HKÜ Uzaktan Yönetim Sistemi (ÖYS) için kullandıkları hesap bilgilerinden farklı olarak hesap aktivasyonu için belirtilen e-mail adresi ve öğrenci numaraları ile giriş yaparak bölümlerine erişim sağlayabilir ve çalışmalarını tamamlayabilirler.

İngilizce Uzaktan Eğitim Sistemi, HKÜ Uzaktan Yönetim Sistemi (ÖYS)’den bağımsız olarak www.englishcentral.com web sayfası veya mobil uygulama üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Kullanıcı adı ve şifremi nereden alabilirim?

Her öğrenci için hesap aktivasyonu yapıldığından, öğrencilerin yeni bir hesap oluşturmasına gerek yoktur.
Kullanıcı adı ve şifre fakülte sekreterliklerinden temin edilebilir. Ayrıntılı bilgi için öğrencilerimiz kendi fakülte/yüksekokul sekreteri veya danışman hocaları ile iletişime geçebilirler.