İngilizce II Ve İngilizce İv Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

İngilizce II Ve İngilizce İv Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine

İngilizce II ve İngilizce IV Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine
Eğitim Fakültesi (Okul Öncesi, Sınıf Öğretmenliği, PDR ve Özel Eğitim Öğretmenliği)
Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi (Görsel İletişim Tasarımı, Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı)
Hukuk Fakültesi (1.2. sınıflar)
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İktisat, İşletme ve Psikoloji)
Sağlık Bilimleri Fakültesi (FTR 1 ve FTR 2)
Meslek Yüksekokulu (Adalet, Anestezi, İlk ve Acil Yardım, Diyaliz) bölümleri öğrencileri 2017-2018 akademik yılında İngilizce II ve İngilizce IV derslerini English Central online veri tabanı üzerinden uzaktan eğitim ile alacaklardır.

Sınavlar ve online platform yüzdelikleri aşağıdaki gibidir;
Online Platform %40
Vize (Yazılı Sınav) %25
Final (Yazılı Sınav) % 35

İngilizce Uzaktan Eğitim Sistemi, HKÜ Uzaktan Yönetim Sistemi (ÖYS)’den bağımsız olarak aşağıda belirtilen web sayfası üzerinden gerçekleştirilmektedir.

İngilizce uzaktan eğitim için ilgili bölüm öğrencilerinin online hesapları oluşturulup 2. dönem içerikleri yüklenmiştir.
Öğrencilerimiz sisteme HKÜ Uzaktan Yönetim Sistemi (ÖYS) için kullandıkları hesap bilgilerinden farklı olarak hesap aktivasyonu için belirtilen e-mail adresi ve öğrenci numaraları ile giriş yaparak bölümlerine erişim sağlayabilir ve çalışmalarını tamamlayabilirler.

Kullanıcı adı ve şifre fakülte sekreterliklerinden temin edilebilir. Ayrıntılı bilgi için öğrencilerimiz kendi fakülte/yüksekokul sekreteri veya danışman hocaları ile iletişime geçebilirler.

Online sınıflara erişim için;
Web sitesi: www.englishcentral.com
Kullanıcı adı: Öğrencinin tanımlı e-mail adresi
Şifre: Öğrencinin numarası

NASIL ÇALIŞIYOR?

1 İZLE
Haftalık olarak seviyelere göre belirlenen en az 8 videoyu izleyen öğrenci hedeflenen kelimeleri işaretler, ilgili kelime üzerinde aktiviteler yaparak kelime bilgisini artırır ve her hafta hedef kelimelerden oluşan iki ayrı quizi tamamlar. İzlediği her video için puan kazanır. Toplam notuna eklenir.

2 ÖĞREN
Öğrenci videolardaki boşlukları doldurarak interaktif bir şekilde yeni kelimeler öğrenir. Hedef kelimeyi doğru yazana kadar sistem tarafından uyarılır ve boşluklara yazdığı her doğru kelime için puan kazanır. Toplam notuna eklenir.

3 KONUŞ
Öğrenci öğrenilen yeni kelimeleri ve dil bilgisi konusunu içeren cümleleri konuşur, tekrar eder, sistem tarafından kaydedilen ses için anında akıcılık ve telaffuz geribildirimi alır. Hassas bir şekilde değerlendirilen telaffuza göre öğrenci puan alır ve toplam nota eklenir.

13 haftalık süre boyunca izleme, öğrenme ve konuşma aşamalarında alınan puanın yanı sıra online çalışmaları da kapsayan dönem arasında ve dönem sonunda sınav takviminde belirtilen tarihte ve yerde yapılacak yazılı sınavlardan alınan puanlar neticesinde öğrencinin ilgili dönemdeki İngilizce dersi notu belirlenecektir.

Masaüstü Giriş

Mobil Giriş