Pearson Assured Sertifika Başvurusu | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Pearson Assured Sertifika Başvurusu

2017-2018 akademik yılında Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık programını başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz Pearson Assured belgesi almaya hak kazanmışlardır.

Pearson Assured belgesini almak isteyen öğrencilerimizin bugün (29.05.2018) itibari ile Yüksekokulumuza şahsen veya aşağıda belirtilen iletişim kanalları ile belge taleplerini iletmeleri gerekmektedir. Sadece bilgilerini paylaşmak sureti ile talepte bulunan öğrencilerimiz bu belgeyi alabileceklerdir.

Sertifika ücreti 70 tl olup 9-15 Temmuz tarihleri arasında internet üzerinden başvuru yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi başvuru sürecinden önce web sayfamızda paylaşılacaktır. Takipte kalınız.

İletişim:
e-posta: zekeriya.durmaz@hku.edu.tr