HASAN KALYONCU

Yayın Tarihi: 15.04.2016

LinkedIn'de Paylaş
HKÜ-Oxford Profesyonel Gelişim Seminerleri II
YDYO ve Oxford University Press iş birliğinde ikinci profesyonel gelişim semineri düzenlendi. 1.5 saatlik 2 seans şeklinde organize edilen seminerde ‘‘Teaching receptive skills by merging reasons and motives, what makes a good reading and writing activity, the different aspects of assessment, what are the pros and cons of error correction ’’gibi konuların ele alındığı semineri Oxford University Press bünyesinde görev yapan tecrübeli eğitmen Ally Kensington yönetti.  YDYO akademik personelinin talepleri doğrultusunda başlatılan bu seminerlerin ikincisine de yüksek katılım sağlayan akademisyenler bu tür profesyonel çalışmaların önemini bir kez daha vurguladılar. YDYO akademisyenleri daha kaliteli dil eğitimi hizmeti sunma yolunda Oxford University Press katkılarıyla iki seminer daha yapılacak olmasının okulumuza heyecan katacağını belittiler.