Yurtdışı İngilizce Eğitim Program Tanıtımı | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Yurtdışı İngilizce Eğitim Program Tanıtımı

HKÜ Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Hazırlık Programı değerlendirmesi ve Yurtdışı İngilizce Eğitim Olanağı tanıtımı için HKÜ Kültür ve Kongre Merkezinde kapsamlı bir tanıtım toplantısı yapıldı. Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Salih YOĞUN tarafından Hazırlık Program Değerlendirmesinden sonra sadece HKÜ Hazırlık sınıfı öğrencilerinin faydalanabileceği yurtdışı eğitim olanağı ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.
Bu program kapsamında eğitimlerinin birinci dönemini Yabancı Diller Yüksekokulu’nda başarıyla tamamlayacak olan 15 öğrenci eğitim ücretleri Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından karşılanacak şekilde İngiltere ve Amerika’da üç aylık dil eğitimi alma imkanına sahip olacaklar. Program sonunda düzenlenen kokteylde öğrenciler hem keyifli bir vakit geçirdi hem de önceki yıllarda bu imkandan faydalanan öğrenciler sorular eşliğinde tecrübelerini paylaştı.