HASAN KALYONCU

Yayın Tarihi: 07.03.2016

LinkedIn'de Paylaş
HKÜ-Oxford Profesyonel Gelişim Seminerleri
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ve Oxford University Press iş birliğinde düzenlenen profesyonel gelişim seminerlerinin ilki 4 Mart Cuma günü gerçekleştirildi. 1.5 saatlik 2 seans şeklinde organize edilen seminerde ‘‘Teaching Productive Skills and Strategies, Assessment of Learning, Error Correction and Feedback’’ gibi konular ele alınmıştır. Tecrübeli eğitmen Laura MOULTON’ın etkili sunumuyla gerçekleşen çalışma YDYO akademik personeli tarafından gayet faydalı bulunmuştur. Bu tür çalışmaların akademik personelin profesyonel gelişimi için çok faydalı olduğunu vurgulayan Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Mehmet Salih YOĞUN, benzer organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini ve akademik kadroya güç katarak daha kaliteli dil eğitimi hizmeti sunmayı amaçladıklarını ifade etti.