Workshop: Teachers' Well-being | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Workshop: Teachers’ Well-being

Yabancı Diller Yüksekokulunda (YDY) Oxford University Press desteğiyle gerçekleştirilen “Teachers’ Well-being” başlıklı eğitici eğitimi gerçekleştirildi. YDY akademik personeli için sürekli mesleki gelişim politikası kapsamında gerçekleştirilen etkinlik Oxford University Press eğitim danışmanlarından Nick Manthei tarafından yürütüldü.

Eğitimcinin iyi olma halinin sınıf faaliyetleri üzerindeki önemi üzerinde durulan eğitim iki oturumda gerçekleştirildi. Öğrenci psikolojisinin yanı sıra öğretmen psikolojisinin önem kazandığı modern çağın gerekleri ve akademik kadromuzun talepleri dikkate alınarak planlanan benzer ekinlikler sürekli mesleki gelişim planlamaları doğrultusunda devam edecektir.