2021-22 Akademik Yılı Hazırlık Öğrenci Kur ve Kitap Bilgisi Duyurusu | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

2021-22 Akademik Yılı Hazırlık Öğrenci Kur ve Kitap Bilgisi Duyurusu

2021-22 Akademik Yılı Hazırlık Öğrenci Kur ve Kitap Bilgisi Duyurusu

Yabancı Diller Yüksekokulu (YDY) 2021-2022 akademik yılı Güz Dönemi 1. çeyrek dersleri Pazartesi günü (27.09.2021) saat 9.00’da başlayacaktır.

Yabancı Diller Yüksekokulu öğrenci listeleri ve seviye bilgisi için buraya tıklayınız.

Ders Programı ve şube bilgisi Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından (www.ydy.hku.edu.tr) ayrıca ilan edilecektir.

Ders Kitapları

Bir yıl boyunca kullanılacak kitapların alımı için yüksekokul binamız içerisinde 21.09.2021, Salı gününden itibaren yayınevleri vasıtasıyla stant kurulacak ve dileyen öğrencilerimiz bu yöntemle kitaplarını temin edebilecektir.

Kitap Satışı:

  1. Öğrencilerimiz öncelikle hangi grupta (İngilizce Öğretmenliği veya diğer bölümler) olduğunu ve hangi seviyede (Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate, Advanced) Hazırlık eğitimine başlayacağını yukarıda belirtilen öğrenci listesinden öğrenmesi gerekmektedir. Elden satış yöntemi ile yapılacak satın alma işleminde bu bilgilerin doğru verilmesi çok önemlidir.
  2. Kitaplarını almak isteyen öğrencilerimiz YDY binasındaki satış standına gelerek grubunu (İngilizce Öğretmenliği/diğer bölümler) ve seviyesini belirtmek sureti ile kitaplarını set halinde satın alabilirler. Öğrencilerimiz nakit veya kredi kartı ile ödeme yapabilir (Tüm kartlara tek çekim, Bonus ve Akbank’a 3 taksit imkanı sunulmaktadır).

Önemli Not: Her öğrenci sadece 1 set alacaktır. Her setin içerisinde yıl boyunca okutulacak tüm kitaplar mevcuttur. Örneğin, Pre-Intermediate seviyesinden başlayacak bir öğrencimiz sadece Pre-Intermediate setini alacaktır. Ayrıca devamındaki setleri almasına gerek yoktur. Aşağıda kitapların set fiyatı belirtilmiştir.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi,

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü