2022-23 Ek Yerleştirme ile Yerleşen ve Yabancı Öğrenciler İçin İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı Duyurusu | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

2022-23 akademik yılında üniversitemiz İngilizce Hazırlık zorunluluğu bulunan bölümlerden birine ÖSYM tarafından yapılan Ek Yerleştirme ile yerleşen ve Yabancı Öğrenci olarak kayıt yaptıran öğrencilerimiz için İngilizce Hazırlık Muafiyet ve Düzey Belirleme Sınavı yapılacaktır.

Tarih: 30.09.2022 CUMA

Saat: 9.30-12.00

Yer:  Yabancı Diller Yüksekokul Binası SFL 302 nolu derslik

Hasan Kalyoncu Üniversitesi kampüsünde yapılacak olan sınav DİNLEME, OKUMA, YAZMA ve KONUŞMA becerilerinden oluşmaktadır.

Muafiyet ve Düzey Belirleme Sınavına girecek tüm öğrencilerimizin dikkat etmesi gereken noktalar aşağıda verilmiştir:

Yüz yüze yapılacak sınava öğrencilerimiz, kimlik tespiti için sınav görevlilerine HKÜ öğrenci kartlarını veya üzerinde fotoğrafları bulunan kimlik, pasaport göstermek zorundadırlar. Aksi takdirde sınava alınmayacaklardır.