2023-24 Ek Yerleştirme ile Yerleşen ve Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin İngilizce Hazırlık Yeterlik ve Düzey Belirleme Sınavı Duyurusu | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

2023-2024 akademik yılında üniversitemiz İngilizce Hazırlık zorunluluğu bulunan bölümlerden birine ÖSYM tarafından yapılan Ek Yerleştirme ile yerleşen ve 25 Eylül 2023 tarihi itibariyle Yabancı Öğrenci olarak kayıt yaptıran öğrencilerimiz için İngilizce Hazırlık Yeterlik ve Düzey Belirleme Sınavı yapılacaktır.

Tarih: 4 Ekim 2023

Saat: 9.30-12.00

Yer: Yabancı Diller Yüksekokul Binası SFL302 nolu derslik

Hasan Kalyoncu Üniversitesi kampüsünde yapılacak olan sınav DİNLEME, OKUMA, YAZMA ve KONUŞMA becerilerinden oluşmaktadır.

Yüz yüze yapılacak sınava öğrencilerimiz, kimlik tespiti için sınav görevlilerine HKÜ öğrenci kartlarını veya üzerinde fotoğrafları bulunan kimlik, pasaport göstermek zorundadırlar.