2023-24 Hazırlık Sınıfı İngilizce Yeterlik ve Düzey Belirleme Sınavı 2. Oturum (Konuşma) Sınavına Girmeye Hak Kazanan Öğrenciler | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

2023-24 Hazırlık Sınıfı İngilizce Yeterlik ve Düzey Belirleme Sınavı 2. Oturum (Konuşma) Sınavına Girmeye Hak Kazanan Öğrenciler

2023-24 Hazırlık Sınıfı İngilizce Yeterlik ve Düzey Belirleme Sınavı 2. Oturum (Konuşma) Sınavına Girmeye Hak Kazanan Öğrenciler

28 Eylül 2023 Perşembe günü saat 9.30’da Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yapılan Hazırlık İngilizce Yeterlik ve Düzey Belirleme Sınavı ilk oturum sonuçlarına göre 60 ve üzeri puan alıp 2. Oturuma girmeye hak kazanan öğrencilerin listesi aşağıda belirtilmiştir.

Listede bilgileri verilen öğrencilerimizin 29.09.2023 Cuma günü saat 9.30’da Yabancı Diller Yüksekokulu binası 3. katında KONUŞMA sınavı için hazır bulunmaları gerekmektedir.

Yüz yüze yapılacak bu oturuma katılacak öğrencilerimiz, kimlik tespiti için sınav görevlilerine üzerinde fotoğrafları bulunan kimlik, pasaport veya HKÜ öğrenci kartlarını göstermek zorundadırlar.

  1. Oturumda 60 altında puan alan öğrenciler konuşma sınavına katılmayacaklar ve doğrudan Hazırlık eğitimine tabi tutulacaktır. Bu öğrencilerimiz için ydy.hku.edu.tr adresi üzerinden sınıf bilgisi ve ders programı ile ilgili ayrıca bir duyuru yapılacaktır.

2023-24 Hazırlık Sınıfı İngilizce Yeterlik ve Düzey Belirleme Sınavı 2. Oturum (Konuşma) Sınavına Girmeye Hak Kazanan Öğrenciler (İNDİR)

2. session