Yabancı Öğrenciler ve DGS ile Yerleşen Öğrencilerimiz İçin İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı Duyurusu | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

2021-22 akademik yılında üniversitemiz İngilizce Hazırlık zorunluluğu bulunan bölümlerden birine Yabancı Öğrenci olarak kayıt yaptıran ve DGS ile yerleşen öğrencilerimiz için İngilizce Hazırlık Muafiyet ve Düzey Belirleme Sınavı yapılacaktır.

Tarih: 21.09.2021 Salı

Saat: 9.30-12.00

Yer:  Yabacı Diller Yüksekokul Binası 3. Kat

Hasan Kalyoncu Üniversitesi kampüsünde yapılacak olan sınav DİNLEME, OKUMA, YAZMA ve KONUŞMA becerilerinden oluşmaktadır.

Muafiyet ve Düzey Belirleme Sınavına girecek tüm öğrencilerimizin dikkat etmesi gereken noktalar aşağıda verilmiştir:

• Yüz yüze yapılacak sınava katılacak tüm öğrencilerimizin HES kodu alması gerekmektedir. HES kodu olmayan öğrenciler kampüse alınmayacaklardır.
  • Öğrencilerimiz, kimlik tespiti için sınav görevlilerine üzerinde fotoğrafları bulunan kimlik, pasaport veya HKU öğrenci kartlarını göstermek zorundadırlar. Aksi takdirde sınava alınmayacaklardır.
  • Öğrencilerimizin ve öğretim görevlilerimizin sağlığı için Covid-19 tedbirleri kapsamında sınav salonlarımızda tüm gerekli önlemler özenle alınacaktır. Sınav öncesinde, esnasında ve sonrasında tüm katılımcıların maske takması sağlanacaktır.