YDY İngilizce Hazırlık Eğitimi Duyurusu | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

YDY İngilizce Hazırlık Eğitimi Duyurusu

Yabancı Diller Yüksekokulunda İngilizce Hazırlık eğitimi 12 Ekim 2020 tarihini itibariyle Hibrit eğitim modeli ile başlayacaktır. Öğrencilerimizin hangi seviyeden başlayarak eğitim alacaklarını belirten liste aşağıda paylaşılmıştır. Hibrit eğitim modelinde yürüteceğimiz derslerimiz ile ilgili bazı önemli bilgiler aşağıda ifade edilmiştir:

• Derslerimiz Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri, günde 6 saat (sabah 3, öğleden sonra 3) olmak üzere haftada toplam 18 saat olarak planlanmıştır.
  • Hibrit eğitim modelinin gereği olarak, yüz yüze eğitim almak isteyen öğrencilerimiz her Pazartesi günü dersliklerimizde eğitim alabileceklerdir. Bunun yanı sıra Pazartesi gününde programlarda yer alan dersler çevrimiçi (online) olarak da verilecektir. Dolayısıyla yüksekokulumuzda sadece Pazartesi günü yüz yüze eğitim verilecektir.
  • Pazartesi günü hem yüz yüze hem çevrimiçi (online) dersler işlenecekken; Salı ve Perşembe günleri sadece çevrimiçi (online) olarak dersler işlenecektir.
  • Öğrencilerimiz oys.hku.edu.tr adresi üzerinden giriş yaparak haftalık ders programına, çevrimiçi derslerine ve ilgili ders materyaline ulaşabilirler. OYS girişi için;

Tüm öğrencilerimizin bu bilgiler ışığında eğitim tercihlerini en geç Cuma (09.10.2020) günü saat 15.00’e kadar ydy@hku.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

Öğrenci Listesi için buraya tıklayınız.