Cambridge Mentörlük Eğitimi Programı | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Cambridge Mentörlük Eğitimi Programı

Yabancı Diller Yüksekokulu Sürekli Mesleki Gelişim Birimi Koordinatörlüğü daha etkili bir dil öğretim ortamı sunmak için hizmet içi eğitimlerinin yanı sıra eğitim faaliyeti yürüten uluslararası kuruluşlardan aldığı eğitimlerle gelişim sürecine devam ediyor.   Bu kapsamda, YDY Sürekli Mesleki Gelişim Birimi Koordinatörümüz Öğr. Gör. Baraa SABE 8-9 Mart 2019 tarihinde Adana’da Cambridge University Press tarafından “Cambridge Türkiye Öğretmen Gelişimi Mentörlük Eğitimi Programı” başlığı ile düzenlenen eğitim programına katıldı.

İngiliz Dili Eğitimi ve Eğitim Yönetimi alanlarında uzman eğitmen Oya BAŞARAN (PhD) tarafından yürütülen programda zengin içerikli bir eğitim verildi.

Mentörlük Eğitimi Programı Başlıkları

• Types of Observation-related Professional Development
  • What is mentoring?
  • Mentoring models