Ders Materyalinin Etkili Kullanımı Semineri | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Ders Materyalinin Etkili Kullanımı Semineri

Yabancı Diller Yüksekokulu olarak mesleki gelişim çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.

YDY Sürekli Mesleki Gelişim Birimimiz tarafından “Ders materyalinin etkili kullanımı” konulu yeni bir atölye çalışması düzenlendi. Düzenlenen programda öğretim görevlilerinin ders materyalini daha etkili ve daha verimli kullanmaları, aynı sınıfın dersini paylaşan öğretim görevlilerinin ders materyali ve dersin içeriği ile ilgili sürekli olarak iletişim halinde kalmalarının önemi ve bunun öğrenme süreci üzerindeki etkisi uygulamaları yapıldı.

YDY Sürekli Mesleki Gelişim Birimi üyeleri Öğr. Gör. Ezgi ASLAN, Öğr. Gör. Anna ASIATIDOU ve birim sorumlusu Öğr. Gör. Baraa SABE tarafından örnek durumlara dönütler aracılığı ile öğrenci durumları ve sınıf dinamikleri göz önünde tutularak farklılaştırılan ders materyalinin daha etkin bir şekilde kullanması hedeflendi.