HKU YDY FOAI-12 Forumuna Katıldı | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

HKU YDY FOAI-12 Forumuna Katıldı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu (YDY) eğitim faaliyetine başladığı ilk yıllardan itibaren İngilizce öğretim misyonunu uluslararası standartlarda yürütme gayreti kapsamında kurduğu Sınav Hazırlama Birimi güncel İngilizce öğretiminin ölçme ve değerlendirme trendini takip etmek ve gerekli iyileştirmeleri yapmak üzere hizmet içi çalışmalarının yanı sıra ulusal alanda uzman görüşlerini de alarak faaliyetine devam etmektedir.

Bu kapsamda, YDY Sınav Hazırlama Birimi üyemiz Öğr. Gör. Büşra ŞATIR Ted Üniversitesi tarafından 26,27 Nisan tarihlerinde Ankara’da “ Item Writing III: Assessing Listening” başlığı ile düzenlenen “Forum on Assessment Issues” etkinliğine katıldı. Türkiye’deki farklı üniversitelerin temsilcilerinin katıldığı iki günlük etkinlikte elde edinilen bilgiler diğer birim üyeleri ve YDY akademik kadrosunun ölçme ve değerlendirme alanındaki bilgi birikimine katkı sağlaması amaçlanmaktadır.