IATEFL2019 için Liverpool'dayız | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

IATEFL2019 için Liverpool’dayız

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce dil eğitim programının kalitesini artırmak amacıyla ulusal ve uluslararası çalışmalarını sürdürüyor.

Yüksekokulumuzu temsilen Yüksekokul müdür yardımcımız Öğr. Gör. Ahmet KONUKOĞLU 6 kıtada 4.000’den fazla üyesi olan, tüm dünyada İngiliz Dili Eğitimi uzmanlarını, öğretmenlerini ve paydaşları bir araya getiren IATEFL tarafından düzenlenen IATEFL2019 Uluslararası Yıllık Konferansına katıldı.

2-5 Nisan 2019 tarihlerinde İngiltere, Liverpool’da gerçekleştirilen konferansa 100 ülkeden yaklaşık 3000 İngilizce öğretimi uzmanı katıldı. 4 günlük programda yaklaşık 500 konuşma, çalıştay ve forum düzenlendi ve katılımcılar alanlarında uzman olan eğitmenler, yazarlar ile görüşme fırsatı bularak fikir alış verişinde bulundular.

Konferanstan bazı başlıklar;

• Özel Amaçlı İngilizce (ESP)
  • Kapsayıcı Uygulamalar & Özel Eğitim
  • Liderlik & Yönetim
  • Öğrenen Özerkliği
  • Eğitim Teknolojileri
  • Öğretmen Gelişimi ve Küresel Konular
  • Araştırma
  • Sınav Değerlendirmesi

İngilizce dil eğitimi programımızı uluslararası kalite standartlarına taşımak amacıyla, İngilizce dil eğitimi alanında birçok otoritenin bir araya gelerek değerlendirmelerin yapıldığı bu ve benzeri konferans, kongre, çalıştaylara katılarak elde edilen tecrübelerin dil eğitimi programımıza ve sınıf içerisinde öğrencilerimizin dil edinimi faaliyetlerine katkı sağlaması için gayretlerimiz devam edecektir.