Yurt Dışı Eğitim Programı Toplantısı | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Yurt Dışı Eğitim Programı Toplantısı

Rektörlüğümüzün aldığı karar neticesinde İngiltere ve Amerika’da seçkin dil okullarında 3 ay boyunca dil eğitimi almak için başvuruda bulunan ve ilk iki kuru başarı ile tamamlayan 20 öğrencimizin eğitim ücretlerinin üniversitemiz tarafından karşılanacağı “Study Abroad” programının ilk bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Salih YOĞUN koordinasyonunda yürütülen program öncesinde yapılması gerekenler, vize ve tercih edilen merkez başvurusu için doldurulması gereken evraklar ve süreç içerisinde yapılması gerekenler konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Yapılan bilgilendirme toplantısında bu deneyimin heyecanını yaşayan öğrencilerin bireysel soruları cevaplandırıldı. “Study Abroad” programı imkanından faydalanacak öğrencilerimize başarılar diliyoruz.