2020-21 Hazırlık Okulu Ders Programı, Öğrenci Listesi ve Kitap Bilgisi | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

2020-21 Hazırlık Okulu Ders Programı, Öğrenci Listesi ve Kitap Bilgisi

2020-21 Hazırlık Okulu Ders Programı, Öğrenci Listesi ve Kitap Bilgisi

2020-2021 akademik yılı Güz Dönemi 1. çeyrek Yabancı Diller Yüksekokulu dersleri Pazartesi günü (12.10.2020) saat 9.00’da Hibrit eğitim modeli ile başlayacaktır.

Yabancı Diller Yüksekokulu öğrenci listeleri için buraya tıklayınız.

Haftalık ders programı için buraya tıklayınız.

Ders Kitapları

Bir yıl boyunca kullanılacak kitapların alımı için yüksekokul binamız içerisinde 08.10.2020, Perşembe gününden itibaren yayınevleri vasıtasıyla stant kurulacak ve dileyen öğrencilerimiz bu yöntemle kitaplarını temin edebilecektir.

Dileyen öğrencilerimiz kitaplarını kargo ile evlerine teslim edeceğimiz yöntemi de tercih edebilecektir.

Kitap Satışı:

  1. Öğrencilerimiz öncelikle hangi grupta (İngilizce Öğretmenliği veya diğer bölümler) olduğunu ve hangi seviyede (A1, A2, B1) Hazırlık eğitimine başlayacağını yukarıda belirtilen öğrenci listesinden öğrenmesi gerekmektedir. Elden veya online satış yöntemi ile yapacağı satın alma işleminde bu bilgilerin doğru verilmesi çok önemlidir.
  2. Kitaplarını elden almak isteyen öğrencilerimiz YDY binasındaki satış standına gelerek grubunu ve seviyesini belirtmek sureti ile kitaplarını set halinde satın alabilirler. Öğrencilerimiz nakit veya kredi kartı ile (Bonus karta 3 taksit) ödeme yapabilir.

Kitaplarını online satın almak isteyen öğrencilerimiz https://bolge.ingilizcekitaplar.net/urun/hasan-kalyoncu-universitesi/ web linki üzerinden kitaplarını satın alabilirler. Online yapılan satışlarda kredi kartına 6 taksit imkanı sunulmaktadır ve kitaplar öğrencilerimizin satın alma sırasında belirleyecekleri adreslere kargo ile gönderilecektir.

Önemli Not: Her öğrenci sadece 1 set alacaktır. Her setin içerisinde yıl boyunca okutulacak tüm kitaplar mevcuttur. Online satın alma durumunda 15 TL kargo ücreti kitap fiyatına dahil edilmiştir.

Online kitap alımı için buraya tıklayınız.