2020-21 Muafiyet ve Düzey Belirleme Sınavı Öğrenci Listesi ve Derslik Bilgisi | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

2020-21 Muafiyet ve Düzey Belirleme Sınavı Öğrenci Listesi ve Derslik Bilgisi

2020-21 Muafiyet ve Düzey Belirleme Sınavı Öğrenci Listesi ve Derslik Bilgisi

2020-2021 Akademik Yılı Yabancı Diller Yüksekokulu Muafiyet ve Düzey Belirleme Sınavı Öğrenci Listesi

Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 6-7 Ekim 2020 tarihlerinde uygulanacak Muafiyet ve Düzey Belirleme Sınavı için listeler ve sınav salonu bilgisi aşağıda belirtilmiştir.

Web sayfamızda yayınlanan Sınav Yönergesinde belirtilen noktaları dikkatlice okuyunuz. Sınav yönergesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için buraya tıklayınız. Ayrıca, sınav öncesi, sırasında ve sonrasında Covid-19 pandemisine karşı alınan tedbirlere harfiyen uymanız önem arz etmektedir.

1.Oturum öğrenci listesi için buraya tıklayınız.

Sınav Salonu;

Hukuk Amfi: Yabancı Diller Yüksekokulu binası yanı

Yeni Amfi 1, 2, 3 ve 4: Hukuk Fakültesi ile Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi arasında

İngilizce Öğretmenliği bölümü öğrencileri için 2. Oturum (konuşma sınavı) Yabancı Diller Yüksekokulu binasındaki dersliklerde yapılacaktır.

2.Oturum öğrenci listesi ve derslik bilgisi için buraya tıklayınız.

İngilizce Öğretmenliği bölümü dışındaki öğrenciler için 2. Oturum (konuşma sınavı) 7 Ekim 2020 Çarşamba günü yapılacaktır. Bu oturum çevrimiçi (Online) olacak ve Zoom uygulaması üzerinden randevu yoluyla yapılacaktır. Ayrıntılar için YDY Sınav Yönergesini dikkatlice okuyunuz.

Listelerde isimleri olmayan öğrencilerin zekeriya.durmaz@hku.edu.tr adresi üzerinden durumlarını belirten bir mail atmaları gerekmektedir.