2022-2023 İngilizce Hazırlık Eğitimi ve Ders Kitapları Duyurusu | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

2022-2023 İngilizce Hazırlık Eğitimi ve Ders Kitapları Duyurusu

2022-2023 İngilizce Hazırlık Eğitimi ve Ders Kitapları Duyurusu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu

İngilizce Hazırlık Eğitimi Duyurusu

Yabancı Diller Yüksekokulunda İngilizce Hazırlık eğitimi 3 Ekim 2022 tarihinde başlayacaktır. Öğrencilerimizin hangi seviyeden başlayarak eğitim alacaklarını belirten liste aşağıda paylaşılmıştır.

Öğrenci Listesi için buraya tıklayınız.

 Ders Programı en yakın zamanda ydy.hku.edu.tr web sayfamızda duyurulacaktır.

Ders Kitapları

Hazırlık eğitiminin tamamında kullanılacak kitapların alımı için yüksekokul binamız içerisinde yayınevleri vasıtasıyla kurulan satış noktası 27 Eylül 2022 tarihi itibari ile hizmet vermeye başlayacaktır. Öğrencilerimiz Yüksekokulumuza gelerek bu yöntemle kitaplarını temin edebilecektir.

Öğrencilerimiz öncelikle hangi grupta (İngilizce Öğretmenliği veya diğer bölümler) olduğunu ve hangi seviyede (Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate) Hazırlık eğitimine başlayacağını yukarıda belirtilen öğrenci listesinden öğrenmesi gerekmektedir. Elden satış yöntemi ile yapacağı satın alma işleminde bu bilgilerin doğru verilmesi çok önemlidir.

Kitaplarını almak isteyen öğrencilerimiz YDY binasındaki satış standına gelerek grubunu (İngilizce Öğretmenliği/diğer bölümler) ve seviyesini belirtmek sureti ile kitaplarını set halinde satın alabilirler. Öğrencilerimiz nakit veya kredi kartı ile ödeme yapabilir (Tüm kartlara tek çekim ve belirli kartlara taksit imkanı sunulmaktadır).

Önemli Not: Her öğrenci sadece 1 set alacaktır. Her setin içerisinde yıl boyunca okutulacak tüm kitaplar mevcuttur. Örneğin, Pre-Intermediate seviyesinden başlayacak bir öğrencimiz sadece Pre-Intermediate setini alacaktır. Ayrıca devamındaki setleri almasına gerek yoktur. Aşağıda kitapların set fiyatı belirtilmiştir.