2022-23 2.Dönem İngilizce Hazırlık Eğitimi Duyurusu (Ders Programı ve Öğrenci Listesi) | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

İngilizce Hazırlık Eğitimi 2. Dönem Duyurusu

Yabancı Diller Yüksekokulunda İngilizce Hazırlık 2. Dönem eğitimi 5 Aralık 2022, saat 9.00’da başlayacaktır. Öğrencilerimizin hangi seviyeden eğitim alacaklarını belirten liste aşağıda paylaşılmıştır.

2. Dönem Öğrenci listesi için buraya tıklayınız.

2. Dönem Haftalık ders programı için buraya tıklayınız.

2. Dönem Değerlendirme Takvimi için buraya tıklayınız.

Derslerimiz Sabah ve Öğlen grupları şeklinde düzenlenmiştir ve her sınıfın haftada 18 saatlik bir programı olacaktır.  Öğrencilerimizin yukarıda belirtilen öğrenci listesi ve ders programına göre derslerini takip etmeleri gerekmektedir.

Hep birlikte başarılarla ve sağlıkla dolu yeni bir dönem geçirebilmek dileğiyle.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü