2022-23 Ek Yerleştirme ve Uluslararası Öğrencilerimiz İçin İngilizce Hazırlık Muafiyet Sonucu | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 30.09.2022 tarihinde Ek Yerleştirme ile üniversitemize yerleşen ve Uluslararası Öğrenci olarak kayıt yaptıran öğrencilerimiz için iki oturum halinde uygulanan İngilizce Hazırlık Muafiyet ve Düzey Belirleme Sınavı sonucuna göre Hazırlık sınıfından muaf olan öğrencilerimizin bilgileri aşağıda paylaşılmıştır.

Hazırlık eğitimi alacak öğrencilerimiz, ders programı, derslik ve kitap bilgisi için web sayfamızdaki duyuruları dikkatlice inceleyiniz.