Yatay Geçiş ile Kayıt Yaptıran Öğrencilerimiz için 06.02.2024 Tarihli İngilizce Dil Yeterlik ve Düzey Belirleme Sınavı Sonucu | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

2023-24 akademik yılı Bahar döneminde üniversitemize  Yatay Geçiş ile kayıt yaptıran öğrencilerimiz için 06.02.2024 tarihinde iki oturum halinde İngilizce Dil Yeterlik ve Düzey Belirleme Sınavı yapılmıştır. Yapılan değerlendirmelere göre sonuçlar aşağıdaki gibidir.

Muaf olan öğrencimiz bölümünde derslerine devam edecektir. Bu öğrencilerimiz ders seçimleri ve onayı için Öğrenci İşleri Müdürlüğü ve danışman hocaları ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Muaf olmayan öğrencilerin eğitim alacağı Hazırlık sınıfı şubeleri belirtilmiştir. Öğrencilerimiz için güncel ders programı Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) tanımlanacaktır.

19 Şubat 2024 tarihi saat 9.00 itibari ile Hazırlık derslerine katılması gereken öğrencilerimiz ders programı ve değerlendirme kriterlerine web sayfamızdan da ulaşabileceklerdir.

Hazırlık dersleri 19 Şubat 2024 tarihinde başlayacaktır. Ders programı ve değerlendirme kriterleri web sayfamızdan duyurulacaktır.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz,