Yatay Geçiş Öğrencileri için İngilizce Hazırlık Muafiyet ve Düzey Belirleme Sınavı Sonucu | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

2022-23 akademik yılı Bahar döneminde üniversitemize  Yatay Geçiş ile kayıt yaptıran öğrencilerimiz için 07.03.2023 tarihinde iki oturum halinde İngilizce Hazırlık Muafiyet ve Düzey Belirleme Sınavı yapılmıştır. Yapılan değerlendirmelere göre sonuçlar aşağıdaki gibidir.

Muaf olan öğrencimiz bölümünde derslerine devam edecektir. Muaf olmayan öğrencilerin eğitim alacağı Hazırlık sınıfı şubeleri belirtilmiştir. Öğrencilerimiz ilgili sınıflarına yerleştirilmiştir ve ders programı hesapları Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) ve Öğrenme Yönetim Sistemine (OYS) tanımlanmıştır. 08.03.2023 tarihi saat 9 itibari ile Hazırlık derslerine katılması gereken öğrencilerimiz ders programı ve değerlendirme kriterlerine web sayfamızdan ulaşabilirler.

Ders programı ve değerlendirme kriterlerine ulaşmak için buraya tıklayınız.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz,