YDY Uzaktan İngilizce Hazırlık Eğitimi Başlıyor | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

YDY Uzaktan İngilizce Hazırlık Eğitimi Başlıyor

Sevgili öğrenciler,

24.03.2020 (Yarın) tarihi itibari ile Yabancı Diller Yüksekokulunda İngilizce derslerimize uzaktan eğitim marifeti ile kaldığımız yerden devam ediyoruz. Haftalık ders programınız aşağıda belirtildiği şekildedir.

Dersiniz başlamadan önce ders materyalinizi hazır bulundurunuz.

Uzaktan öğretim sistemine giriş yapabilmek için;

Web Sayfası (Internet Explorer) http://oys2.hku.edu.tr
Kullanıcı Adı HKU+Öğrenci no
Şifre Öğrenci no

ÖYS’ye giriş yaptıktan sonra karşınıza haftalık ders programınız çıkacaktır. İlgili günün ve saatin dersine tıkladığınızda Adobe Connect üzerinden sınıfa dahil olabilirsiniz. Derse katılabilmek için bilgisayarınızda yapılması gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir.

1.Sistemi problemsiz olarak kullanmak için İnternet Explorer tarayıcısını kullanmanız gerekmektedir.

2.Sisteme giriş yapmadan önce bilgisayarınız ’da Flash Player uygulamasının yüklü olması gerekmektedir.

3.Yükleme işlemini buradan yapabilirsiniz.

4.Flash Player yüklendi ise buradan test edebilir ve flash player’ı etkinleştirebilirsiniz.

5.Yükleme ve etkinleştirme işlemi sonrası Adobe Connect uygulamasını yüklememiz gerekmektedir.

6.Windows İçin yüklemeyi buradan

7.Mac için yüklemeyi buradan