Yeni Kayit Yaptiran Bölüm Öğrencilerinin İngilizce Dersleri Muafiyet Sinavi Duyurusu | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Yeni kayıt yaptıran 1. sınıf bölüm öğrencileri* için İngilizce 1 ve İngilizce 2 dersleri Muafiyet Sınavı 29.09.2017 tarihinde saat 10.00’da Yabancı Diller Yüksekokulu binasında yapılacaktır.

*İngilizce Hazırlık zorunluluğu olmayan bütün bölümler.

Sınav Tarihi ve Saati : 29.09.2017 – 10:00
Sınav yeri: Yabancı Diller Yüksekokulu

İngilizce 1 ve İngilizce 2 derslerinden muaf olmak isteyen öğrenciler Yabancı Diller Yüksekokulu sekreterliğine en geç 28.09.2017 tarihi saat 17.00’a  kadar isim, soyisim, öğrenci no ve bölüm bilgilerini Yabancı Diller Yüksekokulu sekreterliği ile paylaşmaları gerekmektedir.
Bilgiler şahsen, telefon veya e-mail yoluyla paylaşılabilir.

Başvuru yeri: Yabancı Diller Yüksekokulu Sekreterliği
İletişim No:  0342 211 8080 – Dahili: 1132