Öğrencilerimizin İngilizce Konuşma Projeleri | Yabancı Diller Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Öğrencilerimizin İngilizce Konuşma Projeleri

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksekokulu olarak öğrencilerimizin dil öğrenme süreçlerini yakından takip ediyoruz. Öğrencilerimizin İngilizce öğrenirken sadece dil bilgisine hakim olmalarını değil aynı zamanda İngilizce konuşabilmelerini de önemsiyoruz. Bu yüzden yabancı dil eğitim programımız, öğrencilerimize gerek sözlü gerekse yazılı olarak yabancı dilde üretim yapabilme imkânı tanımaktadır.

7-8 haftadan oluşan her kurumuzda öğrencilerimizin toplamda 3 adet kısa konuşma çalışması yapmalarını ve 1 adet konuşma projesi hazırlamalarını istiyoruz. Kısa konuşma çalışmalarının amacı; öğrencilerimizin dili ezberden çıkarıp gerçek hayatta akıcı bir şekilde konuşma alışkanlıklarını kazanmasıdır.

Konuşma projeleri ile öğrencilerimizin;

• Görev aldıkları çalışma gruplarında diğer arkadaşlarıyla İngilizceyi kullanarak iş birliği yapmalarını
  • Süreç içerisinde sunum becerilerini kazanmalarını
  • Stres ve zaman yönetimi yapabilmelerini
  • Kur sonunda da süreç içerisinde edindikleri tüm bilgi ve becerilerle konuşmalarını yapmalarını amaçlıyoruz.

Bir süreç çalışması olan konuşma projeleri, alanında uzman öğretim kadromuz tarafından;

–   Her hafta yakından takip edilir.

–  Öğrencilerimize anında geri dönütler verilir

– Öğrencilerimize kur sonunda en iyi şekilde konuşmalarını yapmaları sağlanır.

Bu yoğun ama bir o kadar da verimli geçen hazırlık sürecinin sonunda farklı seviyelerden öğrencilerimizin hazırlamış oldukları konuşma projelerini sizlerle paylaşmak istiyoruz. İyi seyirler!